75è aniversari

75è aniversari

Encara que el Grup de Dansa de Vilanova es va crear com a tal l’any 1977, els inicis del mateix es remunten, oficialment, als voltants dels anys 1940-1941.

Tot i l’existència de fonts que parlen d’un grup actiu de balladors i balladores a Vilanova des de diverses dècades anteriors, es pren com a any de creació el 1941 i és a partir d’aquesta data que arribem, actualment, als 75 anys de vida el proper 2016.

Durant aquesta celebració d’aniversari, el grup vol compartir amb tothom diverses activitats i esdeveniments enfocades tant a la celebració pròpiament dita com a la difusió cultural i social del Grup de Dansa i els seus balls, vestuaris i activitats. A més a més, tenir així la possibilitat de captar nous ballador i balladores per enfortir i donar continuïtat a l’entitat.

A les dates fixes d’actuacions com la Dansada d’Hivern, l’Aplec de Montserrat, les festes de Sant Pere i la que de ben segur serà una Nit de Dansa memorable per Festa Major, se sumaran diversos actes com tallers, masterclasses de dansa, exposicions, intercanvis, viatges de caire internacional i nacional, i la continuació amb l’agenda dins dels Països Catalans amb actuacions al llarg i ample del territori.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.