Jotes al carrer!

El passat 4 de gener enmig de la Rambla Principal el Grup de Dansa va anar ballant jotes d’arreu del nostre país.

Aquest ha estat el primer assaig al carrer (que anomena el grup) que fa de manera oberta. Així que davant del Teatre Principal i, seguidament, davant de la parada dels Pabordes, el cos de ball va assajar totes aquelles danses que el proper 18 de gener oferiran a la Dansada d’Hivern on també compartiran escenari amb el grup de veterans.

A més a més, animaven a ballar i beure cava a tots aquells que s’animessin i tot i el fred, el grup va gaudir i va poder fer una mostra de les danses que ballen a un públic poc habitual a les seves actuacions.

Al final el grup es va dirigir a la parada dels Pabordes on hi van fer uns quants balls i on van ser obsequiats amb Vinagre del Bo, de part dels Pabordes.

Esperem haver arribat a moltes persones que no ens coneixien o que sabien poc del Grup de Dansa.

El Grup amb els Pabordes 2020

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.