Nit de Dansa 2019

El passat 3 d’agost la Nit de Dansa va ser tot un èxit. El grup de Dansa no falla i un estiu més va dur a terme la seva Nit de Dansa. Enguany el grup va celebrar la seva 40a edició acompanyats de la música en directe de la Cobla Maricel i amb la col·laboració de dues geganteres de vilanova (ex components del Grup de Dansa) per presentar l’espectacle.

Aquest any el cos de ball i el grup de veterans van oferir un espectacle ple de jotes i balls plans inciat amb “L’Havanera”, un ball fruit de la bona entesa entre el Grup de Dansa i la cobla Maricel. A més a més, els vilanovins tampoc van fallar i van omplir la plaça. En acabar, i com cada any, molts van participar a la ballada final de les Danses de Vilanova.

Com a novetat, aquest any la cobla Maricel després de la Nit de Dansa va oferir un concert per a aquells assistens que veient tanta dansa, s’havien quedat amb ganes de ballar.

Moltes gràcies a tots els assistents i a aquells que ens heu donat un cop de mà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.