La Dansada 2019

Després de l’èxit de la primera Dansada, aquest any hem repetit. Per segona vegada el Grup de Dansa i la Colla de Geganters de Vilanova s’han unit en aquest acte anomenat “La Dansada”.

Després d’un cercavila dels Gegants Grossos de Vilanova i els Gegants Petits acompanyats dels Gegants de Sant Andreu del Palomar, el Grup de Dansa s’hi ha unit a l’església de Sant Antoni per mostrar la dansa que l’any anterior van estrenar. Aquesta és una dansa feta sobre la música de la sardana “Els gegants de Vilanova”.

En una església plena de gom a gom, “La Dansada” ha tornat a ser un èxit. Veure els gegants dansar amb els ballarins del Grup de Dansa és una imatge inolvidable i única. Així doncs, aquest acte queda marcat en els nostres calendaris, ja que sembla que es repetirà any rere any.

Finalment, com a Grup donem les gràcies a la Colla de Geganters per dies així: plens d’alegria, dansa i col·laboració entre entitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.