LA DANSADA

Aquest 2018 el Grup de Dansa ha col·laborat amb la colla de geganters de Vilanova i la Geltrú en “La Dansada”. Les dues entitats Vilanovines fa temps que són col·laboradores i, finalment, ho han mostrat creant una nova dansa on hi participen gegants i balladors.

Aquesta és una dansa coreografiada per en Pere Seda amb la música de “La Sardana dels Gegants de Vilanova” i es tracta d’una dansa on 8 balladors i 4 gegants (els Gegants Grossos i els Gegants Petits de Vilanova) ballen conjuntament.

Aquest és un acte que es duu a terme a l’església de Sant Antoni després d’un Cervavila on hi participen les 2 parelles de gegants vilanovins i una colla de gegants convidats. Aquest primer any, els gegants de Molins de Rei han acompanyat aquest acte mostrant, també, les seves danses a l’església.

Amb l’alegria de l’èxit de l’acte al cos, el Grup de Dansa espera poder mantenir aquest acte durant molt de temps. La col·laboració entre entitats és sempre benvinguda i celebrada.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.