CONVOCATÒRIA D’EXBALLADORS PEL 75è ANIVERSARI

Cercavila de Sant Pere 2015La Nit de Dansa que es fa cada any pels volts de Festa Major tindrà enguany un caràcter especial. El Grup de Dansa té l’objectiu de reunir balladors i exballadors en el mateix escenari per muntar una gran actuació. Totes les persones que hagin estat vinculades a l’entitat estan convidades a participar en la Nit de Dansa i tornar a ballar alguns dels balls que s’havien representat. Per començar a preparar-ho, es convoca a tots els exballadors el pròxim diumenge 24 de gener a les 6 de la tarda al Centre Cívic de la Geltrú.

https://www.facebook.com/events/234502136880773/

Aquest any, amb motiu del 75è aniversari el Grup de Dansa prepara molts actes i activitats. Ja al juliol del 2015 es va presentar el calendari d’aquest 2016 amb una sèrie de fotografies que mostren tot el vestuari que té el grup i que s’ambienten en diferents escenaris de la ciutat. També s’han fet samarretes, ventalls i bosses que tenen com a motiu les Danses de Vilanova.

D’altra banda, per la Festa dels Tres Tombs de Vilanova i la Geltrú el Grup de Dansa participarà en la cercavila del pròxim diumenge 10 de gener. L’acte començarà a les 11 del matí des de la Plaça de les Neus i el grup ballarà el ball del Rogle.

https://www.facebook.com/events/954309127957517/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.