1r Aplec d’esbarts a Vilanova i la Geltrú

Aquest diumenge 16 d?octubre se celebra el Primer Aplec d?Esbarts Dansaires a Vilanova i la Geltrú. La diada tindrà lloc a la plaça de la vila de les 12 a les 14 hores del migida i els esbarts participants ho faran a peu de plaça. Aquest és un dels diversos actes previstos per a la celebració del 70è aniversari del Grup de Dansa de Vilanova. A l?aplec s?han convidat diversos esbarts que fan dansa tradicional que, com el Grup de Dansa, no és de creació. Les danses que s’interpretaran les ballaran els diversos esbarts a la vegada a peu de plaça. Algunes de les danses seran ballades per tots els esbarts (com ara el Ball pla d’Alinyà; el Ballet de Muntanya de Folgaroles o les Danses de Vilanova).

L’acte també vol ser un homenatge i un reconeixement a tots aquells que han participat de la vida del grup de dansa al llarg d’aquests 70 anys. És per aquest motiu que abans que la resta dels esbarts i el públic en general ballin les Danses, les ballaran el grup local primers amb els actuals balladors i els antics. Després tothom hi estarà convidat (esbarts i públic en general). Als antics balladors se’ls demana que duguin mantó i barretina (i si el públic també ho vol dur, també se?ls anima). Després de l’acte, hi haurà un dinar de germanor amb la resta dels esbarts i els antics balladors.

Per a qualsevol dubte o si algú està interessat en participar, no dubteu en contactar amb el grup de dansa a grupdedansavilanova@hotmail.com

Programa:
Ball de Nyacres
Ball de l?Espolsada
Ball de Tres
Ball Pla
Ballet de Déu
Ball de les Majorales
Ball de Faixes
Ballet de Muntanya
Les Danses

Esbarts participants:
Grup de Dansa de Vilanova
Esbart Monistrol Dansaire (Monistrol de Montserrat)
Esbart Renaixença (Barcelona)
Esbart Rosa dels Vents (Vilanova del Vallès)
Esbart Vila d?Esplugues (Esplugues de Llobregat)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.