Concedit al Grup de Dansa de Vilanova el Premi Sardana 2011

Al Grup de Dansa de Vilanova se li ha concedit el Premi Sardana 2011 a la continuïtat en motiu del 70è aniversari del grup. Els Premis Sarda suposen un reconeixement per a totes aquelles persones, entitats i institucions, que han desenvolupat una tasca de difusió i defensa de la sardana.

Enguany, el premi es va fer públic el passat diumenge en el marc del 55è aplec d’esbarts dansaires catalans que es celebra a Montserrat anualment. Aquest 2011, el Grup de Dansa va ser homenatjat durant l’aplec amb una ballada de les Danses de Vilanova i cedint al Grup l’honor de dur l’ofrena floral a la verge en el monestir de Montserrat.

El Premi Sardana serà atorgat aquesta tardor en una gala que, segurament, tindrà lloc a Organyà, la ciutat pubilla d?aquest any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.