El Grup de Dansa de Vilanova inicia els actes del seu 70è aniversari

El grup de dansa de Vilanova celebra els seus 70 anys d?història en la ?Dansada d?hivern?.
Durant el 2011, el grup té previstos un seguit d?esdeveniments, el primer dels quals va tenir lloc al teatre principal el proper diumenge 16 de gener, dins del programa d?actes dels Tres Tombs.
El grup va néixer el 1941 amb el nom de Coros i Danzas i vol celebrar el seu 70è aniversari amb una sèrie d?actes populars. El primer a celebrar-se va ser la ?Dansada d?hivern?, una actuació del grup on es va oferir un recull de danses tradicionals catalanes al Teatre Principal. L?actuació, dividida en dues parts, constà de tretze danses catalanes de l?Anoia, Roses, Esplugues del Llobregat, etc. Entre els diferents balls, no van faltar les reconegudes Danses de Vilanova, que es ballen cada diumenge de carnaval.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.